nieuws

Sneak Preview QWIC tot eind oktober te bezoeken

Fietsen 971

De jaarlijkse Sneak Preview dagen van QWIC zijn weer begonnen. Vorige week maandag 11 september was de aftrap in Amsterdam. Dealers waren twee dagen welkom op het hoofdkantoor van QWIC om de nieuwe collectie van 2018 te bekijken. QWIC houdt in september en oktober nog zes dealerdagen in Nijmegen, Zwolle, Beringen (B), Dordrecht en Barneveld.

Sneak Preview QWIC tot eind oktober te bezoeken
De eerste twee dealerdagen van QWIC in Amsterdam werden druk bezocht. Foto QWIC

QWIC kijkt terug op een succesvolle en drukbezochte start van de dealershow. Dealers reageerden volgens QWIC enthousiast op de nieuwe collectie, de nieuwe features en kleuren werden positief ontvangen. Bij QWIC bestaat de jaarlijkse nieuwe collectie uit een aanvulling op het reeds bestaande assortiment en worden op blijvende modellen op punten verbeterd.

Testritten bij QWIC in Amsterdam

Tijdens de dealershowdagen kunnen de nieuwe en verbeterde modellen getest worden. Hiervan werd tijdens de eerste dagen volop gebruik van gemaakt. Met hoge snelheden vlogen de dealers op de nieuwe fietsen door de straten van Amsterdam, wat voor verrassende reacties zorgde onder zowel de testrijders als omstanders op straat. “De grote belangstelling voor onze dealershows duidt erop dat de groei van QWIC ook de komende jaren zal doorzetten. De nieuwe modellen en kleuren vallen erg goed bij onze dealers”, aldus Taco Anema, directeur QWIC.

Informatie dealershows QWIC

De komende maanden kunt u de dealershows van QWIC bezoeken in de volgende steden:

  • Nijmegen – maandag 25 september – Hotel van der Valk Nijmegen-Lent
  • Zwolle – maandag 9 & dinsdag 10 oktober – Hotel van der Valk Zwolle
  • Beringen (België) – maandag 16 oktober – Mezzo Hotel Beringen
  • Dordrecht – maandag 23 oktober – Hotel van der Valk Dordrecht
  • Barneveld – maandag 30 oktober – Dynamo Huisshow

Elke dag is de dealershow te bezoeken tussen 10.00 – 21.00 uur (met uitzondering van de Dynamo Huisshow. Hiervoor gelden afwijkende tijden). Dealers kunnen zich aanmelden via www.qwic.nl/dealershow.

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels