nieuws

TRB1 krachtige e-MTB van BESV

Fietsen 713

BESV heeft dit voorjaar een nieuwe elektrische mountainbike geïntroduceerd, de TRB1. Deze krachtige e-mountainbike heeft een robuust uiterlijk en een full suspension frame, wat zorgt voor een goede wegligging. Deze e-MTB is uitgerust met een sterke Brose motor.

TRB1 krachtige e-MTB van BESV
Het geavanceerde dubbele buisframe levert bescherming voor de accu en geeft de TRB1 de nodige stevigheid voor goede fietsprestaties. Foto BESV

Deze Brose motor met 756Wh (36V/21Ah) is een van de grootste accu’s van dit moment. De TRB1 won de TAIPEI CYCLE d&i award 2017 voor design, innovatie en performance. De TRB1 is BESV’s eerste elektrische mountainbike.

Dubbel buisframe

Het geavanceerde dubbele buisframe levert bescherming voor de accu en geeft de TRB1 de nodige stevigheid voor goede fietsprestaties. De nieuwe e-MTB app heeft een aantal fitness functies zoals hartslag en calorieverbruik en laat door middel van zelfdiagnose de status van de e-bike zien. De fiets is in de Benelux verkrijgbaar in drie kleuren: matzwart, blauw en geel.

Ook in hardtail

De consumentenadviesprijs van de TRB1 full suspension is € 4.499,-. Ook verkrijgbaar in een hardtail uitvoering, consumentenprijs € 3.499,-.

 

Specificaties TRB1 full suspension

 • 756Wh batterij
 • Versnelling: Shimano Deore XT 11S
 • Vering voor: RockShox Yari RC 140mm 27.5+
 • Vering achter: RockShox Monarch RS-MNR-RT-D2
 • Remmen: Magura MT4 203mm Disc
 • Dual Tube Frame
 • Brose middenmotor, Duitse makelij
 • Smart App – navigatie, fitness functies

BESV PSA1

BESV heeft ook het model PSA1 gelanceerd, een city e-bike voor woon-werkverkeer en recreatie. Het ranke, stijlvolle ontwerp geeft de fiets een onderscheidende uitstraling. De intelligente controller van de geluidarme Algorythm-aandrijving berekent de juiste ondersteuningskracht die nodig is om zo licht mogelijk te trappen bij de gewenste snelheid. Het lichtgewicht aluminium frame met optimale stijfheid en de kleine wielen reduceren het gewicht tot 19 kilo. De betrouwbare, uitneembare LG batterij levert een actieradius van 95 kilometer. De PSA1 is een fiets voor iedereen die houdt van een vlotte, aangename rit door de stad. Ook de PSA1 won de TAIPEI CYCLE d&i award 2017 voor design, innovatie en performance.

 Specificaties PSA1

 • Lichtgewicht aluminium frame
 • Full suspension vering
 • Driehoekig Li-ion batterij
 • Uitgerust met een BESV big screen display
 • Smart app

BESV

Fietsen: Elektrisch

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels