nieuws

BBB logo update: al 20 jaar lang Part of your Ride

algemeen 601

Nederland is waarschijnlijk één van de beste thuislanden die een fietsmerk zich zou kunnen wensen. Opgericht in Leiden, ziet BBB Cycling 2018 tegemoet als het jaar waarin we twintig jaar bestaan.

BBB logo update: al 20 jaar lang Part of your Ride

Sponsored content door BBB Cycling

Part of your Ride

Wat begon met een handjevol producten is uitgegroeid tot een volledig assortiment van fietsonderdelen en -accessoires. Producten die door de jaren heen meer dan 100 product- en innovatieprijzen hebben gewonnen en direct bijdragen aan het plezier van enthousiaste fietsers in meer dan 40 landen. Je kan wel zeggen dat BBB Cycling al 20 jaar lang Part of your Ride is. Wij zijn onderdeel van elke rit, brengen plezier in het fietsen, en zorgen ervoor dat fietsers meer tijd op hun fiets doorbrengen samen met hun vrienden.

Logo strak en modern

BBB heeft een technische achtergrond en dat was ook altijd te zien aan de uitstraling van het merk. Maar net zoals de groei van het merk, groeide ook onze community van fietsers. Het werd tijd om deze evolutie van het merk weer te geven met een nieuw logo. Het nieuwe BBB logo bestaat uit 3 afgesneden B’s op volle snelheid. Het is simpel, strak en modern. Een weerspiegeling van onze ontwerpgedachte. Wij vinden ook dat het logo vriendelijker oogt, een blijk van waardering richting onze grote groep trouwe gebruikers. Wel hebben wij ervoor gekozen om ons iconische donkerblauw te behouden zodat klanten BBB nog steeds herkent in zijn of haar favoriete fietswinkel.

Nieuwe huisstijl BBB

Tot slot willen wij van de gelegenheid gebruikmaken om onze trouwe gebruikers en fietsenwinkels te bedanken dat ze al bijna 20 jaar lang voor ons merk te kiezen. Het nieuwe logo van BBB Cycling zal op steeds meer producten komen te staan naarmate de tijd vordert. Verder komt de nieuwe huisstijl ook naar de winkels en zal het een nieuwe lading geven aan de manier waarop BBB zich in uw winkel naar buiten profileert. Tot slot wordt er hard gewerkt aan de nieuwe website en deze zal binnenkort live gaan.

Reageer op dit artikel