nieuws

Johnny Loco en Juizz vinden elkaar

Winkel 749

Het Nederlandse merk Johnny Loco, bekend van de (e-)bakfietsen, breidt zijn dealernetwerk flink uit met Juizz. Inmiddels zijn alle vestigingen van Juizz voorzien van Johnny Loco’s E-Cargo en biedt de samenwerking de consument naast nieuwe servicepunten ook een gemakkelijke weg naar een proefrit.

Johnny Loco en Juizz vinden elkaar

Johnny Loco richt zich al jarenlang op het ontwerpen, produceren en verkopen van fietsen. Met de bakfiets en met name de elektrische bakfiets, spreekt het eigenzinnige merk een breed publiek aan. Toen General manager Pim de Win in contact kwam met Juizz aarzelde hij geen moment: ”Johnny Loco bouwt aan een sterk netwerk van fietsdealers in Nederland en met de dekking en expertise van Juizz zetten we een grote stap op het gebied van service en de bereikbaarheid van ons product.” Johnny Loco richt zich naast de elektrische bakfiets ook op het reguliere elektrische fietsensegment.

Eigenzinnig in fietsen, bakfietsen, brillen en horloges

Johnny Loco is het enige (van oorsprong Nederlandse) lifestyle merk dat (bak)fietsen, brillen en horloges ontwerpt, produceert en verkoopt. Vanuit het atelier in Nederland vinden de producten hun weg over de hele wereld. De diverse producten zijn met inspanning, liefde en aandacht voor detail gemaakt. Het streven: stijlvolle producten die bijdragen aan het Johnny Loco gevoel in het dagelijks bestaan. Het gevoel van vrijheid.

 

Reageer op dit artikel