nieuws

SKS met veel nieuwe producten op Bike MOTION

Winkel 382

SKS won er een Taipei Award mee en hij is dan ook wel erg mooi: de Airstep voetpomp. Pompen gaat met de Airstep heel comfortabel, handig voor mensen met wat minder spierkracht. Het pompen gaat met de voet en dankzij een nieuwe techniek gaat dat heel licht tot aan de laatste slag (tot 7 bar/102 PSI).

SKS met veel nieuwe producten op Bike MOTION
SKS Airstep

Na gebruik verdwijnt de slang in de Airstep pomp en kan de pomp aan de muur gehangen worden. Adviesprijs van de Airstep is € 59,99. SKS Germany presenteert op Bike MOTION (stand 08. D036) nog veel meer noviteiten.

Speedrocker gravelspatborden

Met de Speedrocker introduceert SKS Germany een spatbordset voor gravelbikes, cyclocrosser, en racefietsen met bredere banden. De Speedrocker is stabiel en levert  een hoge spatbescherming, dankzij de dubbele spoilerfunctie op het voorspatbord en de telescopische verlengfunctie op het achterspatbord (adviesprijs voor een set is € 49,99. De Speedrocker is genomineerd voor een Bike Motion Award.

Compit smartphonehouder

Compit is een innovatieve smartphonehouder die de smartphone (draadloos) kan inductieladen via een powerbank en ermee kan communiceren via een NFC-chip. Je mobiel wordt op de houder van stroom voorzien en transformeert zich automatisch om tot een ‘virtuele fietscockpit’. Zeker met de gratis SKS MYBIKE-app. Bij elektrische fietsen/mountainbikes kan het COMPIT-systeem integreren met de Bosch displays Intuvia en Nyon.

Airchecker

Nieuw is ook de tweede generatie Airchecker, een digitale bandendrukmeter die bandenspanning tot op een tiende nauwkeurig weergeeft. Bijzonder is dat je de bandenspanning nu met een knop kunt verlagen en toch steeds realtime de dalende bandendruk afleest. Adviesprijs: € 24,99.

SKS Germany is op de Bike MOTION te vinden op stand 8.D036.

 

Klik hier voor meer noviteiten van Bike MOTION

 

 

Reageer op dit artikel