nieuws

Polisport introduceert E’City speed pedelec helm

Winkel 374

Polisport introduceert met de E’City een wat het zelf noemt ‘betaalbare, goedgekeurde speed pedelec helm’. Hij is verkrijgbaar in de maten M (54-59cm) en L (58-61cm) en heeft een advies verkoopprijs van € 69,95.

Polisport introduceert E’City speed pedelec helm

Daarmee is de E’City speed pedelec helm volgens Polisport een van de goedkoopste, goedgekeurde helmen op de markt. “De E’City is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van het NTA 8776-keurmerk. Tegelijk is aandacht besteed aan het uiterlijk en het comfort dat een helm voor dagelijks gebruik verdient”, zegt Polisport.

Voldoende ventilatie

Polisport introduceert met de E’City een wat het zelf noemt 'betaalbare, goedgekeurde speed pedelec helm'. Hij is verkrijgbaar in de maten M (54-59cm) en L (58-61cm) en heeft een advies verkoopprijs van € 69,95.

Vanaf volgend jaar is hij er ook in het wit/crème.

De nieuwe E’City helm is uitgevoerd in stoer en stijlvol matzwart. Vanaf begin 2019 is hij er ook in het wit/crème. “De E-City kenmerkt zich door een eenvoudige casual look met voldoende ventilatie om je hoofd koel te houden. Het vizier biedt je wat extra zonbescherming tijdens de rit. Met het dial retention systeem maak je de helm eenvoudig nog beter op maat”, aldus de leverancier.

Reageer op dit artikel