nieuws

Trek introduceert Full Stache full-suspension 29 Plus trailbike

Winkel 903

Trek introduceert Full Stache full-suspension 29 Plus trailbike

Trek komt met een compleet nieuwe trailbike met 130 mm voor- en achtervering. De Trek Full Stache heeft een aantal unieke ontwerpkenmerken waardoor de mogelijkheden van 29+ wielen naar een nog hoger niveau worden gebracht.

De Trek Full Stache is gebouwd voor rijders die graag op ruige trails rijden. De Full Stache heeft een afwijkend en opvallend uiterlijk. “Dat is het gevolg van de slimme bouwtechniek. Die was nodig om het rijplezier en een wendbaar rijgedrag te behouden bij de combinatie van zulke grote banden en 130 mm achtervering”, zegt Trek.

Trek Full Stache extreem wendbaar

Trek komt met een compleet nieuwe trailbike met 130 mm voor- en achtervering. De Trek Full Stache is medio april beschikbaar en kost € 3.499.

Het nieuwe veersysteem is geoptimaliseerd voor efficiënt trappen en om de 29+ banden voldoende bandenvrijheid te geven.

Het nieuwe veersysteem is geoptimaliseerd voor efficiënt trappen en om de 29+ banden voldoende bandenvrijheid te geven. De verhoogde en speciaal gevormde liggende achtervork biedt extra ruimte aan de aangedreven kant. Dankzij die extra ruimte zijn de liggende achtervorken slechts 430 mm lang. Daardoor is de Full Stache heel wendbaar, claimt Trek.

Het frame heeft alle beproefde Trek technologieën. Daartoe behoren Active Braking Pivot, Mino Link verstelbare geometrie en Control Freak interne kabelgeleiding. De Straight Shot onderbuis met Knock Block framebescherming moet zorgen voor een superstabiel rijgedrag.

Robuuste afmontage

Trek komt met een compleet nieuwe trailbike met 130 mm voor- en achtervering. De Trek Full Stache is medio april beschikbaar en kost € 3.499.

De Full Stache wordt aangeboden in één uitvoering. Deze krijgt een robuuste afmontage.

De Full Stache wordt aangeboden in één uitvoering. Deze krijgt een robuuste afmontage, met een SRAM GX Eagle aandrijving en Rock Shox Pike voorvork. De Fox Float achterdemper is voorzien van de exclusieve Trek RE:aktiv-technologie. Nieuwe Bontrager XR4 29 x 3.0 banden met agressief profiel en stevige zijwanden passen perfect bij het krachtige en opvallende uiterlijk van de fiets.

“Met de komst van de Full Stache brengt Trek opnieuw ongekende technische ontwikkelingen naar de sterk groeide markt van avontuurlijke fietsen. Hij is een beetje een buitenbeentje, en dat is ook precies de bedoeling”, zegt Trek.
De Full Stache is medio april beschikbaar. De adviesverkoopprijs bedraagt € 3.499.

Foto's

Reageer op dit artikel