nieuws

Urban Iki fietszitje mét bijpassende Batavus Quip

Winkel 3157

Urban Iki fietszitje mét bijpassende Batavus Quip
Batavus Quip aangekleed met Urban Iki zitje. Foto Urban Iki

Het vorig jaar gelanceerde fietszitje Urban Iki staat deze week op de Negenmaandenbeurs. Daar introduceert het merk een special edition van het fietszitje op een bijpassende Batavus Quip.

Bij de introductie van het merk vorig jaar zaten de zitjes onder ander op de Batavus Quip. Deze combinatie werd door de consument zo goed ontvangen dat Urban Iki in samenwerking met Batavus een Quip heeft ontworpen geheel in de stijl van de Chigusa Green. De kleuren van de fiets passen perfect bij de kleur van deze Chigusa Green Special Edition van Urban Iki. De vakhandel en de consument reageerden enthousiast na de lancering vorig jaar en in de eerste 9 maanden werden ruim 18.000 fietszitjes verkocht.

Twee stylingsets

De Chigusa Green Special Edition in een hippe grijsgroene kleur past goed bij de overige kleuren van Urban Iki. De Special Edition wordt standaard geleverd met twee stylingsets, waarmee de consument zelf altijd vier stylingopties heeft. Met roze, wit, bruin en zwarte elementen kan het stoeltje voor een jongetje en een meisje kleur krijgen.

Verbeterde marge

Het bijpassende lichtfilterende windscherm heeft ook een groene tint. Urban Iki lanceert samen met Juncker Bike Parts de Chigusa Green Special Edition zitjes op de nieuwe Batavus Quip tijdens de Negenmaandenbeurs (21 t/m 25 februari 2018, RAI Amsterdam). Een voorzitje van deze Special Edition heeft een verkoopadviesprijs van € 55,- en voor een achterstoeltje is dit € 65,-. De in 2018 standaard verbeterde marge op alle Urban Iki fietsstoeltjes blijven ook op de Special Edition gehandhaafd.

Batavus Quip

De Batavus Quip heeft een stevig en stabiel unisex frame en is toch erg wendbaar, met stuurvergrendeling en spreidstandaard. Een compact Chigusa Green fietskratje is als accessoire verkrijgbaar.

Voordelige bundels

Voor deze Special edition zijn ook voordeelbundels ontwikkeld die het voor de consument aantrekkelijk maken in één koop de fiets aan te kleden. De consument kan naast de losse zitjes kiezen uit twee bundels: een bundel voor een voorzitje inclusief alle toebehoren (windscherm, stuur en extra stylingset) of een bundel met voor- en achterzitje inclusief alle toebehoren. De bundels worden voor één vaste prijs aangeboden. Voor € 90,- (bundel 1) of voor € 150,- (bundel 2) kan de consument de fiets met de Chigusa Green Special Edition aankleden. Batavus Quip met Chigusa Green kleuracenten en handig stuurslot en spreidstandaard kan samen met bundel 2 aangeboden worden in de winkel voor de scherpe prijs van € 899,-.

Exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts

De fietszitjes van Urban Iki zijn voor de vakhandel exclusief verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. Onlangs werd bekend dat Urban Iki Aron Scheppink heeft aangenomen om verdere groei te realiseren. 

 

 

 

Reageer op dit artikel