nieuws

Promotiemateriaal Tweewielerwinkel van het Jaar beschikbaar

Winkel 640

Laat uw klanten, medewerkers, vrienden en familie weten dat u genomineerd bent voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 en roep iedereen op om op u te stemmen. Maak daarbij gebruik van het promotiemateriaal dat op de site van de verkiezing voor u beschikbaar is.

Promotiemateriaal Tweewielerwinkel van het Jaar beschikbaar
U kunt promotiemateriaal downloaden op de site van de verkiezing.

Onder het tabblad ‘Promotiemateriaal’ kunt u op de site een banner, een omslagfoto voor Facebook, een poster en een flyer gratis downloaden. Op de site kunt u ook gepersonaliseerde posters en flyers met de naam van uw winkel bestellen.

Al veel stemmen uitgebracht

Inmiddels zijn al veel stemmen uitgebracht. De tweede tussenstand wordt op 6 december a.s. bekendgemaakt. Er geldt een ondergrens van 75 stemmen om in de ranking voor te komen. Begin januari 2018 zijn de Gemeente- en Provinciewinnaars bekend. Dit jaar gaat het om 17 Provinciewinnaar, 12 in Nederland en 5 in België.

Beoordeling 50-50 stemmen-klantbeoordeling

Anders dan vorig jaar wordt aan de hand van het beoordelingscijfers van klanten én het aantal stemmen een ranking gemaakt van Gemeentewinnaars en vervolgens de Provinciewinnaars. Het cijfer en het aantal stemmen tellen dit jaar even zwaar mee. Het is dus de moeite waard om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

Tweewielerwinkel van het Jaar tussenstand

Op de site van de verkiezing kunt u onder het kopje Tussenstand zien hoeveel stemmen u al gehaald heeft en hoe u ervoor staat in uw gemeente. Stemmen kan nog tot en met 24 december 2017. U heeft nog volop tijd uw klanten enthousiast te maken voor de verkiezing en hoog te eindigen in uw provincie. Dit jaar is de uitreiking van de verkiezing op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux.

Uitreiking op Bike MOTION

De uitreiking is tijdens een speciaal evenement op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux. Deze beurs wordt in 2018 op 2, 3 en 4 maart gehouden, tegelijk met e-Bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs. Rondom deze beurzen is er veel aandacht van de landelijke pers.

Feestelijk evenement

De uitreiking van de verkiezing is op de zondagmiddag 4 maart 2018 tijdens een feestelijk evenement in het Jaarbeursgebouw. Daar worden de Provinciewinnaars voorgesteld en is de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar van de felbegeerde titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2018.

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 wordt mede mogelijke gemaakt door:

Hoofdsponsor:ANWB Tweewielerwinkel van het Jaar

Vrienden van de verkiezing:

Bafang Tweewielerwinkel van het JaarCST Tweewielerwinkel van het Jaar

Ook Vriend worden van de verkiezing? Klik hier voor de informatie

 

Reageer op dit artikel