Succes binnen handbereik

‘Succes binnen handbereik’ is het thema van de BOVAG Tweewielerbranchedag die plaatsvindt op maandag 13 februari 2012 in Cinemec in Ede. BOVAG Fietsbedrijven komt met een volledig nieuw dienstenpakket voor haar leden. Het nieuwe dienstenpakket van BOVAG Fietsbedrijven houdt onder ander in: nieuwe diensten op het gebied van internetmarketing, strategievorming, bedrijfsoverdracht, bedrijfsvergelijking en verkoopondersteuning. Diensten waarmee moderne retailers in staat zullen zijn om hun winkel nog beter aan te passen aan de consument van nu.

 

U krijgt op de branchedag diverse praktijkgerichte scenario’s voorgeschoteld, met als speerpunten ‘Het Nieuwe Winkelen’, ‘Sturen op Cijfers’, ‘Succesvol Team’ en ‘Strategie en Onderzoek’. Op de branchedag zullen tijdens parallelsessies diverse experts uw kennis en kunde op diverse gebieden drastisch bijspijkeren en na afloop kunt u daar ook direct mee aan de slag. Elke sessie is zeer de moeite waard en wij raden u dan ook aan om op 13 februari zeker niet in uw eentje naar Ede te komen. Neem uw partner, compagnon, collega en / of medewerker(s) mee, want iedereen steekt iets op en daar wordt uw eigen bedrijf alleen maar beter van.

Uiteraard vormt de BOVAG Tweewielerbranchedag ook weer het decor voor de grote finale van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Marc Ermens uit Oploo, Geniet van Fietsen uit Nunspeet en BikeSportive uit Haarlem strijden om deze prestigieuze titel. Vanzelfsprekend sluiten we de Branchedag spetterend af met een optreden van een topartiest. Bovemij en ENRA maken deze keer de komst mogelijk van niemand minder dan… Jan Smit!

Kortom, zorg dat u erbij bent op maandag 13 februari 2012 in Ede! Aanmelden kan via de antwoordkaart of door hier te klikken. U kunt het aanmeldformulier voor maximaal 3 aanwezigen invullen. Komt u met meer personen, dan kunt u het formulier eenvoudig nogmaals invullen voor de overige aanwezigen. Dit kan zo vaak als u wilt.

 

Meer informatie

Meer weten over het programma, de verkiezing of de locatie? Of wilt u zich direct aanmelden? Kijk dan onder de inhoudsopgave van dit dossier.