Tweewieler studiereis 2016

Inschrijving TWS 2016 geopend

Informatie over de Tweewieler Studiereis 2016 naar China

De inschrijving voor de Tweewieler Studiereis 2017 is geopend! Van 5 t/m 13 november worden in Shanghai en Shenzhen diverse fabrieken bezocht, terwijl de reis afgesloten wordt met een stop-over in Hong Kong.

Na een aantal succesvolle studiereizen naar Taiwan is dit jaar ervoor gekozen om China als bestemming te kiezen. Vaak wordt gedacht dat in China alleen maar low-end producten geproduceerd worden, maar deze reis gaat aantonen dat die lang niet altijd het geval is. Ook in China zijn ze heel goed in staat om goede kwaliteitsproducten te ontwikkelen en te produceren. Ondernemers in de fietsenbranche hebben die al in de winkel liggen en krijgen nu de unieke kans om ook in China een kijkje achter de schermen van de fietsindustrie te nemen.

Kenniservaring

“Wat dat betreft opent de Tweewieler Studiereis deuren van fabrieken, die normaal gesloten blijven. Voor alle ondernemers is het een geweldige kenniservaring, die later in de winkel altijd weer van pas komt bij de verkoopgesprekken. Dat heeft de ervaring van voorgaande studiereizen wel geleerd,” zegt Arnauld Hackmann van NieuwsFiets, die namens Tweewieler organisatie van deze studiereis in handen heeft. “Het wordt weer een fantastisch mooie reis, die niet alleen erg leerzaam is, maar ook perfect is om te netwerken. Ik zie ieder jaar weer nieuwe contacten ontstaan tussen dealers onderling, maar uiteraard ook met de sponsoren, die na de reis moeiteloos stand houden.”

4 sterren hotels

Op zaterdag 5 november vertrekt de deelnemersgroep vanaf Schiphol richting Shanghai. Na aankomst in het Novotel Atlantis staat enige sightseeing op het programma. Op maandag en dinsdag vinden de fabrieksbezoeken plaats, maar op dinsdagavond wordt ook alweer door gereisd naar Shenzhen, waar we inchecken in het Grand Mercure Hotel. Hier worden, verdeeld over twee dagen, vier fabrieken bezocht.

Op vrijdagochtend gaat de reis in de richting van Hong Kong voor sightseeing en shoppen voor het thuisfront. In Hong Kong is Royal Pacific & Towers Hotel de standplaats. Dit hotel is, net als die in Shanghai en Shenzhen een viersterren hotel. Op zaterdagavond gaat de terugvlucht naar Nederland en staat iedereen op zondagmorgen weer op Schiphol.

Veel animo

Deelname aan de Tweewieler Studiereis 2016 naar China kost € 2.450,- per persoon. Deelnemers die met iemand samen reizen en de hotelkamer deelt, hoeven geen 1-persoonskamer toeslag te betalen en voor hen kost de reis € 1.970,- per persoon. Dat is inclusief vlucht (Economy Class), hotelovernachtingen, luchthavenbelastingen, ontbijt/lunch/diner. Niet inbegrepen kosten zijn: aanvraag zakenvisum, bijdrage Calamiteitenfonds, reserveringskosten, reis en/of annuleringsverzekering.

“De animo voor deze reis is groot. Diverse ondernemers, die in het verleden mee geweest hebben, hebben aangegeven ook naar China mee te willen gaan. Ik verwacht dan ook dat we redelijk snel volgeboekt zullen zijn, voorspelt Hackmann. “Het is niet om te pushen, maar wie met de gedachte speelt om mee te gaan doet er serieus verstandig aan niet te lang te wachten met aanmelden.”

Meer informatie? STUUR EEN MAILTJE NAAR NIEUWSFIETS@YAHOO.COM