nieuws

Beter ondernemen door Grip op je Tweewielerwinkel

Retailing 795

Beter ondernemen door Grip op je Tweewielerwinkel
De artikelen van Grip op je Tweewielerwinkel 2014-2015 zijn gebundeld, om op een makkelijke manier informatie en tips te vinden bij de behandelde thema’s.

Het trainingstraject Grip op je Tweewielerwinkel I (2014-2015) en II (2015-2016) is in Tweewieler magazine als artikelenreeks gepubliceerd. Deze zijn een weerslag van de theorie en de praktische adviezen van de trainers, stuk voor stuk experts op hun terrein, aangevuld met veel tips. De artikelen hebben we gebundeld, om op een makkelijke manier informatie en tips te vinden bij de behandelde thema’s.

Het zesdaagse trainingstraject Grip op je Tweewielerwinkel wordt u aangeboden door Shimano Benelux, in samenwerking met vakblad Tweewieler. In het traject komen diverse thema’s langs, zoals consumentengedrag, leidinggeven aan een team, de stopkracht van uw winkel en rendement verhogen. Deze thema’s zijn terug te vinden in het kennisdossier Grip op je Tweewielerwinkel. Vanuit de thema’s (op de inhoudspagina) kunt u direct doorklikken naar het door u gewenste thema.

Maximaal 30 deelnemers

Maximaal 30 deelnemers kunnen zich aanmelden per trainingstraject Grip op je Tweewielerwinkel. Zowel voor het eerste als het tweede trainingstraject was de belangstelling groot en moest Shimano helaas tegen enkele ondernemers nee zeggen. De deelnemers zijn zeer positief over het trainingstraject. Deelnemer aan de huidige Grip op je Tweewielerwinkel Patrick Brakman (Neptunus Tweewielers Cadzand) raadt elke collega-ondernemer aan om mee te doen aan het trainingstraject Grip op je Tweewielerwinkel. “Het is perfect dat Shimano Benelux Grip op je Tweewielerwinkel mogelijk maakt, en van mij zouden meer leveranciers in onze branche dat mogen doen. In een gezamenlijke verantwoordelijkheid om het niveau en daarmee het rendement van de tweewielerretail naar een hoger plan te brengen.”

Kennisdossier Grip op je Tweewielerwinkel downloaden

Het kennisdossier Grip op je Tweewielerwinkel staat in de Vakmedianet webshop. Laat uw gegevens daar achter, en u kunt het dossier gratis downloaden.

Reageer op dit artikel