nieuws

Rabobank en BDO organiseren themadag tweewielerbedrijven

Retailing

Rabobank en BDO organiseren themadag tweewielerbedrijven

Op 8 april organiseren Rabobank, BDO,DOC Opleiding & Training en Vanu Consultancy gezamenlijk een themadag voor tweewielerbedrijven. 2013 is een jaar vol uitdagingen voor de ondernemers in de tweewielerbranche. Tijdens deze dag gaan Rabobank en BDO de deelnemers helpen een beter inzicht te krijgen in de cijfers van hun bedrijf.

Karel van Nunen van Vanu Consultancy licht toe: “Deelnemers krijgen een spiegel voorgehouden en leren hoe ze moeten omgaan met de crisis.” Als eerste zal de Sectormanager mobiliteit van Rabobank Nederland een inleiding geven op de laatste ontwikkelingen binnen de tweewielerbranche. Vervolgens gaat BDO (Branchegroep Retail) met de deelnemers aan de slag om ze meer inzicht te geven in de cijfers van hun bedrijf. Van Nunen: “BDO kan een quick scan maken waarbij je kunt zien hoe je er als bedrijf op financieel en operationeel gebied voorstaat en hoe je in de negatieve spiraal van de economie kunt overleven.  Deelnemers aan de dag krijgen een speciaal aanbod van BDO voor een scan.”

Kansen in crisis

Naast de sessie van BDO zijn er nog twee workshops waaruit gekozen kan worden tijdens de themadag. Karen van Nunen verzorgt een workshop ‘Kansen in crisis’: “De crisis geeft de ondernemer niet alleen kopzorgen, maar biedt ook kansen.” Daarnaast houdt DOC een inspiratiesessie ‘Echte klantgerichtheid’. In deze sessie leert u hoe u op verschillende manieren naar uw klant kunt gaan kijken en wordt u uitgedaagd om het net even anders en verrassender aan te gaan pakken.

Dagindeling

9.30 uur       ontvangst

10.00 uur     start programma

13.00 uur     einde programma

Kosten dag: € 45,- per persoon

Locatie:         De Engel, Burg. Wallerweg 2, Houten

Inschrijven kan via www.doc.nl

Reageer op dit artikel