nieuws

ENRA breidt fietsverzekering uit met 24-uurs pechhulpservice

Retailing

ENRA breidt fietsverzekering uit met 24-uurs pechhulpservice
ENRA lanceert per 1 april een verzekering voor de racefiets en MTB.

ENRA verzekeringen bv, marktleider in fietsverzekeringen in Nederland, breidt als eerste verzekeraar vanaf 29 maart 2013 de casco fietsverzekering (inclusief diefstal) uit met een 24-uurs pechhulpservice. Ongeacht de prijs van de fiets en ongeacht de woonplaats van de verzekerde. De pechhulpservice is geldig gedurende de gehele looptijd van de verzekering.

Vanaf vrijdag 29 maart zijn alle nieuwe cascoverzekeringen (inclusief diefstal) standaard en gratis voorzien van een 24 uur pech hulpservice. Klanten die zo’n verzekering afsluiten, krijgen met hun polisblad een speciaal pech hulp pasje toegestuurd.

Pechhulp uitgevoerd door VHD Alarmcentrale

Op dit pasje staat een alarmnummer. Dit kan men bellen (7 dagen per week, 24 uur per dag) op het moment dat men te maken krijgt met pech onderweg. De pechhulp wordt uitgevoerd door de VHD Alarmcentrale. Deze organisatie verzorgt ook al jaren, naar tevredenheid, de pechhulp op de e-bikeverzekering van ENRA.

Met deze uitbreiding, standaard op alle cascoverzekeringen (inclusief diefstal) van ENRA, hoeft een klant elders geen aparte pechhulpdekking meer af te sluiten. Volgens het motto van ENRA: Alles in één keer goed geregeld en verzekerd van fietsplezier!

Reageer op dit artikel