nieuws

FietsNED breidt pechpas uit met rechtshulp

Retailing

FietsNED breidt pechpas uit met rechtshulp

FietsNED bv en DAS, de grootste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland, hebben de handen ineen geslagen om houders van de pechpas nog beter hulp te bieden. Fietsers die betrokken raken bij een ongeval waarbij niet alleen sprake is van schade aan de fiets, maar ook van lichamelijk letsel, kunnen voortaan ook aanspraak maken op letselschadebijstand van DAS.

Martin Leemans, directeur FietsNED: “De pechpashouder wordt bij een ongeval volledig ontzorgd. Abonnee’s die ‘het ongeluk’ treft, kunnen de gebeurtenis melden via de FietsNED-servicelijn. Indien nodig, schakelen de telefonistes van FietsNED een adviseur ‘personenschade’ van DAS in.”

De extra service in de vorm van deze rechtshulp betekent niet dat de FietsNED-pechpas in 2013 duurder wordt.

Reageer op dit artikel