nieuws

Laatste kans om in te schrijven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar

Retailing

Laatste kans om in te schrijven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar
“Als iets blijkt uit gesprekken met ondernemers die de verkiezing wonnen, dan is het wel dat de verkiezing positief bijdraagt aan de omzet", aldus Hedwig Berendsen, jurylid van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar.

De jury van de Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing komt volgende week bij elkaar, dus het wordt tijd om uw inschrijfformulier op te sturen. Aarzel niet langer, maar schrijf in. “Ook al zijn er misschien puntjes die volgens u verbetering verdienen. Geen enkele winkel is honderd procent ‘af’. Wees trots op uw winkel en doe mee. Denk aan de hoeveelheid gratis publiciteit die u kunt genereren als u door weet te dringen tot de genomineerden of finalisten”, geeft jurylid Hedwig Berendsen aan.

“We horen vaak van ondernemers met een prachtige winkel die zo mee zouden kunnen doen: ‘De winkel is nog niet helemaal af’. Maar wanneer is een winkel helemaal af? Daar gaat het de jury ook niet om. Het gaat om een winkel die een voorbeeld is voor de branche en dat kan zijn op punten als uitstraling, logistiek of concept”, aldus Hedwig Berendsen.

Ook kleinere fietsenwinkels en bromfiets- en scooterzaken kunnen deelnemen aan de Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing: het gaat de jury niet om de grootte of welke soort tweewielers er in de winkel verkocht wordt, maar welke keuzes zijn gemaakt. En kan de ondernemer zijn beleid goed onderbouwen?

Omzetstijging
“Als iets blijkt uit gesprekken met ondernemers die de verkiezing wonnen, dan is het wel dat de verkiezing positief bijdraagt aan de omzet. Deelname aan de verkiezing is een prachtige kans uw winkel voor het voetlicht te brengen bij uw klanten en de lokale pers en dat is in de huidige economisch zware tijden mooi meegenomen”, vervolgt Hedwig Berendsen.

Deelnemende winkels die door weten te dringen tot de genomineerden krijgen van de redactie posters opgestuurd waarmee u klanten kunt oproepen op uw winkel te stemmen. “Ook dit draagt bij aan een enorme klantenbinding. We horen van deelnemers dat klanten heel fanatiek zijn en iedereen oproepen om te stemmen.”

Gebruik het komende weekeinde om uw inschrijfformulier in te vullen. Stuur in ieder geval vast een mail naar Hedwig Berendsen om te bevestigen dat uw inschrijving per post volgt. E-mail: hedwig.berendsen@reedbusiness.nl, tel. (0314) 34 99 19.

Download hier het invulformulier.

Reageer op dit artikel