nieuws

Halfords roept Vredestein uit tot Leverancier van het Jaar 2012

Retailing

Halfords roept Vredestein uit tot Leverancier van het Jaar 2012

Halfords heeft tijdens de jaarlijkse leveranciersdag Apollo Vredestein uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar 2012. Vredestein behaalde de titel vanwege de goede prestaties op het gebied van Omzetontwikkeling, Leveranciersperformance en Innovatie.

Wim Braafhart, Manager Buying & Merchandising van Halfords: “Partnership is heel belangrijk voor ons, je kunt sterker worden als je met je leverancier intensief samenwerkt. De krachten bundelen is nodig in een tijd waarin de consument steeds meer vraagt en verwacht. Vredestein is er in geslaagd is om te denken vanuit de consument. Daarnaast is deze producent op het gebied van innovatie continue in beweging. Ten aanzien van onze criteria voor Leverancier van het Jaar sprong Vredestein er dit jaar uit met goede marges, een uitstekende uitleverprestatie en toevoeging van nieuwe producten voor ons assortiment. Vredestein is dit jaar een terechte winnaar.”

Workshops en incentives
Marc Ganzeboom, Manager Marketing & Sales Vredestein is trots op de titel: “Wij hebben de samenwerking met Halfords als zeer prettig ervaren het afgelopen jaar. We hebben intensief samengewerkt door middel van onder andere workshops en incentives en dat zien we terug in de omzetontwikkeling. We hebben het voornemen om het komende jaar op dezelfde voet verder te gaan en de consument nog meer te dienen waar nodig. We gaan voor een optimaal rendement voor beide partijen.”

Op de foto ziet u Wim Braafhart, Manager Buying & Merchandising (midden op de foto), Marc Ganzeboom, Manager Marketing & Sales (rechts op de foto) en Ivo Slokkers, District Manager (links op de foto).

Reageer op dit artikel