nieuws

Rings Goirle importeur van Neoval olie en onderhoudsproducten

Retailing

Rings Goirle importeur van Neoval olie en onderhoudsproducten

Rings Goirle is sinds begin deze maand de officiële verdeler van de producten van Neoval voor Nederland en België. Dit Zwitserse merk heeft de collectie naast smeermiddelen uitgebreid met reinigingsmiddelen, ook voor carbon frames. Mountainbikelegende Thomas Frischknecht is al jarenhet boegbeeld van Neoval.

 

GOIRLE – Rings Goirle is sinds begin deze maand de officiële verdeler van de producten van Neoval voor Nederland en België. Dit Zwitserse merk heeft de collectie naast smeermiddelen uitgebreid met reinigingsmiddelen, ook voor carbon frames. Mountainbikelegende Thomas Frischknecht is al jarenhet boegbeeld van Neoval.

Inmiddels zijn de Neoval producten bij diverse speciaalzaken in Nederland en België te koop. Voor meer informatie of verkooppunten: www.neoval.nl, e-mail: info@rings-goirle.nl.

Reageer op dit artikel