nieuws

Oneway Distribution leverancier Syntace

Retailing

Oneway Distribution leverancier Syntace

Oneway Distribution is leverancier van Syntace in Nederland, Engeland en Ierland. Syntace is een jonge Duitse onderneming die zich met name richt op de productie van high end componenten. Syntace is bekend als leverancier van sturen, stuurpennen en zadelpennen bij bekende merken als CUBE Bikes, Specialized en Cannondale.

ROTTERDAM – Oneway Distribution is leverancier van Syntace in Nederland, Engeland en Ierland. Syntace is een jonge Duitse onderneming die zich met name richt op de productie van high end componenten. Syntace is bekend als leverancier van sturen, stuurpennen en zadelpennen bij bekende merken als CUBE Bikes, Specialized en Cannondale.

Nieuw in het assortiment is de Syntace P6 Carbon Hiflex zadelpen waarbij stijfheid op de juiste plaatsen blijft gewaarborgd. Met maar liefst 30% meer flexibiliteit wordt de P6 Highflex Carbon door de meeste rijders als zeer prettig ervaren. Naast kwalitatief hoogwaardige componenten levert Syntace ook de juiste tools voor de beste hulp bij montage.

“Syntace is een aansprekend merk dat zich kenmerkt door uitstraling en een lange levensduur. De uitgangspunten voor Syntace zijn een perfecte balans tussen functionaliteit en uiterlijk. Vooral hierom heeft Oneway Distribution de keus op dit merk laten vallen”, aldus Manager Bart van den Biggelaar. Belangrijk om te weten is dat op bijna alle Syntace producten een garantietermijn van maar liefst 10 jaar zit. “Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen dan zullen wij dit te allen tijde oplossen” aldus verkoop medewerker Sander Bouwens.

Oneway Distribution BV, opgericht in 2010, is een zusteronderneming van Oneway Bike Industry BV, importeur van CUBE in Nederland, Engeland en Ierland. Het bedrijf voert in Nederland de distributie van de merken Fulcrum, Syntace, Juice Lubes, Hayes, Manitou, Sun Ringlé, Wheelsmith, Crud, Pinhead, en RRP.

Reageer op dit artikel