nieuws

Elektrische ombouwsets V-Core


Retailing

Elektrische ombouwsets V-Core


Met een ombouwset van V-fiets kan iedere fiets eenvoudig worden omgebouwd tot een elektrische. Onlangs is het assortiment uitgebreid met de V-Core en de V-Check, speciaal ontwikkelde software waarmee (elektrisch) fietsen nog natuurlijker aanvoelt en helemaal is afgestemd op de wensen en het rijgedrag van de fietser.

Met een ombouwset van V-fiets kan iedere fiets eenvoudig worden omgebouwd tot een elektrische. Onlangs is het assortiment uitgebreid met de V-Core en de V-Check, speciaal ontwikkelde software waarmee (elektrisch) fietsen nog natuurlijker aanvoelt en helemaal is afgestemd op de wensen en het rijgedrag van de fietser.

De V-Core is een speciaal ontwikkelde microcontroller met bijbehorende software waarmee de aansturing van de V-fietssystemen geheel via een computer/laptop bij de dealer is te programmeren. Ook is het hiermee mogelijk om de ombouwset uit te lezen voor onderhoud of voor diagnose van het systeem. De uitbreiding op de bestaande ombouwsets biedt gebruikers van de V-fiets diverse voordelen.
De V-Check is een nieuw product waarbij je de managementinformatie van je fiets direct live kunt aflezen op je eigen computer, laptop of mobile device. Als je bijvoorbeeld je fiets op je werk wilt opladen, dan kun je de status hiervan direct op je eigen computer of telefoon volgen.

In het aprilnummer van Tweewieler meer informatie over deze twee nieuwe producten.

Reageer op dit artikel