nieuws

Fietswereld Wim Janssen overgenomen door John Vermeulen

Retailing

Fietswereld Wim Janssen overgenomen door John Vermeulen

GELDROP – De firma Jansen is al meer dan 105 jaar een bekende fietsenzaak in de regio Weert. Daarvan nam huidig eigenaar Wim Janssen ruim 40 jaar voor zijn rekening. Hij vindt het nu tijd worden voor verjonging en nieuwe impulsen en heeft besloten zijn bedrijf over te doen naar John Vermeulen in Geldrop. John Vermeulen heeft naast de zaak in Geldrop een tweede bedrijf in Eindhoven en nu dus een derde bedrijf in Weert. Chris Aanraad wordt bedrijfsleider in Weert.

GELDROP – De firma Jansen is al meer dan 105 jaar een bekende fietsenzaak in de regio Weert. Daarvan nam huidig eigenaar Wim Janssen ruim 40 jaar voor zijn rekening. Hij vindt het nu tijd worden voor verjonging en nieuwe impulsen en heeft besloten zijn bedrijf over te doen naar John Vermeulen in Geldrop. John Vermeulen heeft naast de zaak in Geldrop een tweede bedrijf in Eindhoven en nu dus een derde bedrijf in Weert. Chris Aanraad wordt bedrijfsleider in Weert.

Het personeelsteam van Wim Janssen blijft ongewijzigd en ook de naam Fietswereld Wim Janssen blijft bestaan. “Wat dat betreft verandert er weinig. De continuïteit van het bedrijf wordt daardoor gewaarborgd. Door grotere inkoop van de drie speciaalzaken samen zal de prijsstelling van de producten verbeteren”, aldus John Vermeulen. Hij heeft de zaak per 1 januari 2011 overgenomen.
Wim Janssen is blij dat zijn bedrijf in goede handen is: “En dat mijn klanten op dezelfde plek van de optimale service gebruik kunnen blijven maken.”

Op de foto links Wim Janssen samen met John Vermeulen.

Reageer op dit artikel