nieuws

Unigarant sponsor profwielerploeg Skil-Shimano

Retailing

Unigarant sponsor profwielerploeg Skil-Shimano

HOOGEVEEN – Unigarant Verzekeringen heeft met het Skil-Shimano professional cycling team een contact ondertekend voor 2010. De overeenkomst houdt in dat Unigarant dit jaar alle verzekeringen voor de wielerploeg voor haar rekening neemt. Dit zijn ondermeer de autoverzekeringen voor de ploegleiderauto’s, bestelbus en campers en de reisverzekeringen voor alle renners en begeleiders.

HOOGEVEEN – Unigarant Verzekeringen heeft met het Skil-Shimano professional cycling team een contact ondertekend voor 2010. De overeenkomst houdt in dat Unigarant dit jaar alle verzekeringen voor de wielerploeg voor haar rekening neemt. Dit zijn ondermeer de autoverzekeringen voor de ploegleiderauto’s, bestelbus en campers en de reisverzekeringen voor alle renners en begeleiders. Unigarant en de wielerploeg werken al enige jaren samen.

Iwan Spekenbrink, Algemeen directeur van Skil-Shimano: “Al jarenlang is de samenwerking met Unigarant naar volle tevredenheid. Bij schade en pech weten ze ons snel weer op weg te helpen”. Unigarant wil proberen dit jaar de sponsoring nog meer uit te nutten. “Het is een ambitieuze ploeg waar we graag ons steentje aan bijdragen. Dit jaar bekijken we hoe we met onze zakenrelaties grote wielerwedstrijden kunnen bezoeken. En dat we daar dan een kijkje kunnen nemen in de keuken bij Skil-Shimano”, aldus Han de Carpentier Wolf, Commercieel directeur Unigarant. 

Over Skil-Shimano
Skil-Shimano is een strak geleid team met een frisse uitstraling. Door hun aanvallende manier van koersen zijn ze een graag geziene gast bij belangrijke wedstrijden. Het team en de renners maakten vooral naam en scoorden vele televisieminuten tijdens de afgelopen Tour de France. Rudie Kemna, Piet Hoekstra en Merijn Zeeman zijn de ploegleiders. Skil-Shimano is een jonge ploeg die in 2010 tracht het sportieve proces weer verder te optimaliseren en te verbeteren. De selectie renners is weer uitgebreid en versterkt. Hetzelfde kan gezegd worden over de organisatie, die is uitgebreid met specifieke kennis op ondermeer het psychologisch-analytische vlak. Doelen voor 2010 zijn verdere sportieve groei op het hoogste niveau en, na het geslaagde debuut in 2009 in de Tour de France, deelname aan één of twee grote ronden.

Op de foto Iwan Spekenbrink (Algemeen directeur Skil-Shimano, links op de foto) en Han de Carpentier Wolf (Commercieel directeur Unigarant) schudden elkaar de hand na het ondertekenen van het contract.

Reageer op dit artikel