nieuws

Besparen met One2Clean

Retailing

Besparen met One2Clean

Wybe Pol van FietsPlus Anjo Jager is de fietstechnicus van 2009. Na diverse praktijkexamens en toetsten heeft hij bewezen over veel kennis te beschikken om zelfs de lastigste klussen op het gebied van fietsmontage en onderhoud te kunnen klaren.

Wybe Pol van FietsPlus Anjo Jager is de fietstechnicus van 2009. Na diverse praktijkexamens en toetsten heeft hij bewezen over veel kennis te beschikken om zelfs de lastigste klussen op het gebied van fietsmontage en onderhoud te kunnen klaren.

Dreumex heeft Wybe daarom beloond met een One2Clean dispenserconcept. De One2Clean is dit jaar geïntroduceerd op de Nederlandse markt door Dreumex.

Door gebruik te maken van een zeeppatroon dat 100% leeg gaat en een dispenserpomp die slechts 5ml zeep geeft, gaat Wybe Pol veel geld besparen en is de wasplaats helemaal schoon. De One2Clean zorgt voor een laag verbruik. Dus een grote kostenbesparing.

De One2Clean is niet alleen verkrijgbaar voor de handreiniging van de vertrouwde Dreumex-kwaliteit, maar ook verkrijgbaar voor de onzichtbare handschoen en de verzorgende crème. Door deze toe te passen, heeft iedere monteur, in welke industrie dan ook schone, verzorgde en gezonde handen.

Reageer op dit artikel