nieuws

Ratelschroevendraaierset ¼”

Retailing

Ratelschroevendraaierset ¼”

Berner brengt deze maand een 48-delige ratelschroevendraaierset ¼” op de markt.

Berner brengt deze maand een 48-delige ratelschroevendraaierset ¼” op de markt. Praktisch verpakt in een Berner-Smart-Box heeft u vele bitten en doppen ‘in 1 hand’.

Eén ratelschroevendraaier voor het gebruik van ¼” doppen en bitten. De greep kan eenvoudig worden veranderd van pistool- naar schroevendraaiergreep. In de greep bevindt zich tevens een bitcassette met plaats voor 6 bitten.

De 13 doppen ¼” van 4 tot 14 mm met “Berner Flank Drive” (BFD) hebben een groter contactvlak tussen dop en moer/bout. Hierdoor is er meer grip en wordt een hogere krachtoverdracht bereikt.  De set beschikt daarnaast over 29 bitten ¼” van 25 cm (zaagsnede, PH, PZD, binnenzeskant, TX en Safety Torx TR).

Vijf verschillende verlengstukken (waaronder een flexibele verlenging met extra greep waardoor ook moeilijk bereikbare plaatsen toegankelijk zijn) én een adapter ¼” 6-kant naar ¼” 4-kant maken de 48-delige set compleet.

Deze 48-delige ratelschroevendraaierset ¼” kan, evenals het complete assortiment handgereedschappen, besteld worden via de Webshop van Berner op www.berner.nl.

Reageer op dit artikel