nieuws

Nog enkele plaatsen vrij voor Tweewieler Studiereis 2008

Retailing

Nog enkele plaatsen vrij voor Tweewieler Studiereis 2008

Van 25 november t/m 2 december organiseert het vakblad Tweewieler, in samenwerking met de BOVAG, een unieke en interessante dealerreis naar Taiwan. Het centrale thema van de reis is Logistiek & Levertijden. Wie deze leerzame studiereis niet wil missen moet snel zijn, want het aantal beschikbare plaatsen is nog zeer beperkt.

DOETINCHEM – Van 25 november t/m 2 december organiseert het vakblad Tweewieler, in samenwerking met de BOVAG, een unieke en interessante dealerreis naar Taiwan. Het centrale thema van de reis is Logistiek & Levertijden. Wie deze leerzame studiereis niet wil missen moet snel zijn, want het aantal beschikbare plaatsen is nog zeer beperkt.

Door middel van een aantal boeiende bedrijfsbezoeken krijgt u niet alleen een goede indruk van de Taiwanese fietsindustrie. Door invulling te geven aan het thema Logistiek & Levertijden  wordt inzicht verkregen hoe de filosofiën en werkwijzen van de verschillende bedrijven er op gericht zijn om de levertijden richting Europe zo gunstig mogelijk te krijgen.

De groep telt maximaal 30 personen en er is nog maar een zeer beperkt aantal plaatsen vrij. Wilt u deze unieke trip naar Taiwan niet missen, bekijk dan op deze website het Dossier Tweewieler Studiereis 2008. Daar vindt u alle relevante informatie over de opzet, het programma, de bedrijfsbezoeken, kosten et cetera.

Interesse? Meld u snel aan, want de inschrijving sluit eind augustus en op= echt op!
 

 

Reageer op dit artikel