nieuws

Politiefietsen voor Amsterdam-Amstelland

Retailing

Politiefietsen voor Amsterdam-Amstelland

AMSTERDAM-AMSTELLAND – Voor een Europees aanbestedingstraject zoeken de politiekorpsen in Noord-Holland ondernemers die invulling willen geven aan de aanschaf, het beheer en onderhoud van hun fietsen.

AMSTERDAM-AMSTELLAND – Voor een Europees aanbestedingstraject zoeken de politiekorpsen in Noord-Holland ondernemers die invulling willen geven aan de aanschaf, het beheer en onderhoud van hun fietsen.

De Inkoop Politie Noord West (IPNW) wil dit project in zijn geheel uitbesteden aan een daarvoor geschikte partij en heeft daarvoor een oproep geplaatst in Tweewieler maart.

IPNW is een samenwerkingsverband tussen de politieregio’s Amsterdam-Amstelland, Kennemerland, Noord-Holland Noord en Zaanstreek-Waterland. Ondernemers die geïnteresseerd zijn om invulling te geven aan dit project en aan de aanbesteding willen deelnemen, kunnen de uitnodiging tot inschrijving per mail aanvragen bij ipnw-bikes@amsterdam.politie.nl. Alle relevante informatie wordt u dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Let op: offertes moeten uiterlijk ingediend zijn voor 13 mei 2008 om 12.00 uur.

Reageer op dit artikel