nieuws

Smart Shopper

Retailing

Smart Shopper

ZELHEM – De nieuwe shopper Smart van Doetas 2-wieleraccessoires is een zeer apart vormgegeven shopper met een praktische inhoud van 14 liter. De tas is voorzien van gepolsterde handgrepen, waarmee de tas eventueel ook over de schouder kan worden gedragen.

ZELHEM – De nieuwe shopper Smart van Doetas 2-wieleraccessoires is een zeer apart vormgegeven shopper met een praktische inhoud van 14 liter. De tas is voorzien van gepolsterde handgrepen, waarmee de tas eventueel ook over de schouder kan worden gedragen.

Verder heeft de shopper makkelijke ritstrekkers en reflecterende piping voor het ‘gezien’ worden. De tas hoeft niet per se aan de fiets gebruikt te worden. Dan is er de makkelijke mogelijkheid om de haken in het ritsvak te verbergen. Dit komt het draagcomfort ten goede.

De Smart shopper is verkrijgbaar vanaf juli 2007 in de kleuren zwart/lichtblauw, mint/wit, zwart/wit, roze/wit en zwart/lila. Adviesverkoopprijs: € 27,50.

Reageer op dit artikel