nieuws

FietsNED groeit gestaag

Retailing

FietsNED groeit gestaag

OOSTERHOUT – Deze week gaan vier nieuwe FietsNED-ondernemers de weg op. Daarmee wordt een belangrijke stap voorwaarts gezet naar een netwerk met volledige landelijke dekking. FietsNED, de franchiseorganisatie van mobiele fietsenmakers, wil binnen drie jaar in Nederland een netwerk realiseren van mobiele fietsenmakers.

OOSTERHOUT – Deze week gaan maar vier nieuwe FietsNED-ondernemers de weg op. Daarmee wordt een belangrijke stap voorwaarts gezet naar een netwerk met volledige landelijke dekking. FietsNED, de franchiseorganisatie van mobiele fietsenmakers, wil binnen drie jaar in Nederland een netwerk realiseren van mobiele fietsenmakers.

FietsNED was al actief in Friesland, Overijssel, Gelderland en Noord Brabant. Met de start van de vier nieuwe FietsNED-ondernemers worden de provincies Drenthe, Zuid-Holland en Utrecht aan het lijstje toegevoegd. In Noord-Brabant is sprake van uitbreiding van het aantal rayons.

FietsNED wil naast thuisreparatie ook pech-onderweg hulp bieden in heel Nederland. Om die wegenwachtfunctie voor tweewielers goed waar te kunnen maken, is het huidige aantal bussen dat op weg is, nog te laag. “Toch blijkt dat veel mensen echter nu alvast een Pech-abonnement nemen”, aldus Martin Leemans van FietsNED.

Reageer op dit artikel