nieuws

AGU scoort het hoogst bij Bike Totaal

Retailing

AGU scoort het hoogst bij Bike Totaal

EDE – Tijdens de Bike Totaal Formuledag 2006 is AGU als favoriete contractleverancier uit de bus gekomen. De laatste jaren peilt de retailorganisatie onder haar leden de tevredenheid over de fabrikanten en toeleveranciers.

EDE – Tijdens de Bike Totaal Formuledag 2006 is AGU als favoriete contractleverancier uit de bus gekomen.

De laatste jaren peilt de retailorganisatie onder haar leden de tevredenheid over de fabrikanten en toeleveranciers. Daarbij wordt gekeken naar alle aspecten van de samenwerking, waarbij leverbetrouwbaarheid, service & garantie en bereikbaarheid belangrijke elementen zijn.

In de categorie Fietsen ging Sparta met de eerste prijs aan de haal, dankzij een totaalscore van 19,40, op de voet gevolgd door Gazelle (19,35) en Koga (18,92). AGU kwam in de categorie Onderdelen & Accessoires als beste uit de bus met een score van 22,03. In het kielzog van de grossier volgden Augusta (22,01) en Kruitbosch Zwolle (21,33), die zich als relatief nieuwe contractleverancier met de Zwolle-vestiging gelijk in de top nestelt. Opmerkelijk genoeg volgde Kruitbosch Hoogeveen op de tiende plaats met een score van 17,08.

Giant werd ook nog geprezen als de Beste Ontwikkelde Leverancier, wat inhoudt dat zij zich ten opzichte van vorig jaar het meest verbeterd hebben. Giant had zich met een totaalscore van 15,34 ten opzichte van vorig met 30% verbeterd.

Als algehele winnaar werd AGU opnieuw naar voren geroepen en bekroond als Beste Contractleverancier 2006. Peter van den Kommer (foto) nam de onderscheiding in ontvangst uit handen van Bike Totaal-directeur Gertjo Janssen. In zijn dankwoord memoreerde de AGU-directeur de aanwezige Bike Totaalleden aan het feit dat zij in 2003 deze prijs ook al wonnen. “Maar toen hadden dertien verbeterpunten mee gekregen. Daarmee zijn we hard aan de slag gegaan.” Van den Kommer droeg de prijs daarom op aan het volledige AGU-team.

GERELATEERDE WEBSITES:
Website Bike Totaal
Website AGU

Website Sparta
Website Gazelle
Website Augusta
Website Kruitbosch
Website Giant

Reageer op dit artikel