artikel

Shimano en Het Nieuwsblad fotomomenten 2014

Retailing

Shimano en Het Nieuwsblad fotomomenten 2014
Iedereen kan meespelen; de deelnemers maken kans op een prachtige prijs: een waardebon van € 500,- te besteden bij een van de Shimano Service Centers,

Shimano Benelux is met Het Nieuwsblad, de grootste krant van België met ruim 1.000.000 lezers, een samenwerking aangegaan waarbij op drie momenten het komende jaar op zoek wordt gegaan naar de allerbeste foto van het wielervoorjaar, de Tour de France en het najaar (inclusief WK).

De fotoredactie van Het Nieuwsblad maakte inmiddels een voorselectie van de twintig meest markante wielerbeelden van het voorjaar. Stuk voor stuk beklijvende momentopnames van euforie, pijn, ontgoocheling, jaloezie, sportiviteit of verbetenheid in het peloton. Via de website van Het Nieuwsblad kan tot en met zaterdag 3 mei worden gestemd: http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cnt/dmf20140428_074.

Iedereen kan meespelen; de deelnemer die op de meest populaire foto stemt en bovendien het beste antwoord geeft op de schiftingsvraag wint een prachtige prijs: een waardebon van € 500,- te besteden bij één van de Shimano Service Centers, waarmee schitterende wieleraccessoires kunnen worden aangeschaft.

Reageer op dit artikel