artikel

Enduro trapaslagers

Retailing

Enduro trapaslagers
Om te bepalen welke lagerset nodig is, moet de bracketbreedte worden gemeten.

In het sportieve segment lijkt het traditionele bracket met schroefdraad op zijn retour te zijn. Om zo licht mogelijk frames te construeren met de juiste waarden voor sterkte en stijfheid, wordt gekozen om de lagers rechtstreeks in het frame te monteren.

De verschillende segmenten, race, mtb, en trekking werken met behoorlijk verschillende aandrijflijnen. Voor elk segment berekent de frameconstructeur de meest optimale bracketafmetingen, en zo zijn er een aantal verschillende maatvoeringen ontstaan. Op het moment dat de trapaslagers vervangen moeten worden, kun je kiezen voor de originele set, of een set uit het programma van Enduro.

Hoogwaardig stalen en keramische lagers

De trapaslagersets biedt Enduro aan in verschillende lagerkwaliteiten. In de basisuitvoeringen maakt Enduro gebruik van hoogwaardige stalen industrielagers. Keramische lagers zien we bij de sets met nog gunstigere loopeigenschappen. Keramische lagers zien we bij de sets met nog gunstigere loopeigenschappen.
Het complete artikel over trapaslagers leest u in Tweewieler Digitaal.

Reageer op dit artikel