Ook Gazelle kiest voor Shimano STEPS

IMG_4435Gazelle en Shimano hebben de handen ineen geslagen om de volgende stappen in de toekomst te zetten.

Twee sterke merken die u en de consument een nieuw en zeer interessant product aanbieden. Gazelle heeft voor het SHIMANO STEPS motorsysteem nieuwe frames ontwikkeld om een optimaal geheel te vormen.

De nieuwe Chamonix met SHIMANO STEPS was al te zien tijdens Gazelle’s sneak preview van 27 juni; tijdens Gazelle’s Preview op 5 september zullen zowel de Chamonix als de compleet nieuwe Orange met SHIMANO STEPS te zien en te proberen zijn.

Deze ontwikkeling geeft u als Gazelle dealer een bredere toegang tot commerciële modellen met het SHIMANO STEPS aandrijfsysteem. De vele dealers die inmiddels ervaring met het systeem hebben opgedaan waarderen niet alleen het compacte formaat, het lage gewicht en de gebruisvriendelijkheid maar zeker ook de betrouwbaarheid en de snelle service via Shimano Benelux.

Om u te ondersteunen bij uw verkoop en service van fietsen met SHIMANO STEPS zal Gazelle tijdens haar dealertrainingen ruim aandacht schenken aan het systeem. Vooruitlopend op deze training en de eerste levering van de nieuwe Gazelle fietsen met SHIMANO STEPS sturen we graag het complete SHIMANO STEPS dealerboek.

Een paar weetjes willen we graag specifiek met u delen:
Wist u dat…

  • de Di2 uitvoering van SHIMANO STEPS zorgt voor ongeëvenaard schakelgemak via de volautomatische elektronische inter-8 versnellingsnaaf?
  • Shimano voor modeljaar 2017 een 500Wh accu introduceert naast de bestaande 418Wh accu?
  • de capaciteit van de SHIMANO STEPS accu na 1.000x volledig laden nog >60% bedraagt?
  • het minimaal 22 maanden duurt (bij volledige lading) voordat de SHIMANO STEPS accu niet meer kan worden opgeladen?
  • u met al uw service en garantie zaken direct terecht kunt bij Shimano Benelux?
  • Shimano Benelux standaard ombouwvergoedingen uitkeert voor SHIMANO STEPS gerelateerde (garantie-)handelingen die u verricht?

SHIMANO steps 2015