Whitepapers

Whitepaper nieuwe rol dealerkanaal

Ondernemen 10633

Whitepaper nieuwe rol dealerkanaal
In de whitepaper ‘Nieuwe rol van het dealerkanaal in online marketing & sales’ geeft Ronald van Klooster antwoord op vragen als: Welke dealerstrategie werkt het meest optimaal voor uw online business? Wat is de toegevoegde waarde van de dealer?

Tweewieler.nl publiceert whitepapers waarin we gratis kennis delen. Zoals de onlangs gepubliceerde whitepaper over EU-regelgeving voor elektrische fietsen. Nu hebben we er een nieuwe whitepaper voor u klaargezet over de veranderde rol van het dealerkanaal.

De auteur, Ronald van Klooster van Maxlead, geeft hierin met duidelijke voorbeelden, aanbevelingen, en een opsomming van dealerstrategieën een blik op de toekomst. De focus van de whitepaper ligt op online marketing en sales. In de inleiding beschrijft hij veranderingen in customer journey, transparantie van het aanbod, en opbouw van dealermarge. Hij geeft antwoord op vragen als: Welke dealerstrategie werkt het meest optimaal voor uw online business? Wat is de toegevoegde waarde van de dealer?

6 strategieën

In deze whitepaper vindt u 6 strategieën voor inzet van dealerkanalen die u verder kunnen helpen.  Met voorbeelden van bedrijven die ze toepassen, de voor- en nadelen. Daarnaast geeft Van Klooster praktische aanbevelingen voor optimalisatie van het dealerkanaal.

Blog: Klassieke retail gaat het winnen

In zijn goed gelezen blog op tweewieler.nl beschreef Van Klooster al waarom hij denk dat de klassieke retail het uiteindelijk gaat winnen van fietsenwinkel.nl en consorten. Met de ‘altijd goedkoper’ propositie van deze retailers gaan ze het niet redden volgens de auteur. In de whitepaper ‘Nieuwe rol van het dealerkanaal in online marketing & sales’ laat hij zien waarom.

Download de whitepaper

Met de link naar de whitepaper ‘Nieuwe rol van het dealerkanaal in online marketing & sales’ komt u automatisch in het downloadformulier waar u de whitepaper gratis kunt downloaden. Via de pagina Tweewieler Whitepapers ziet een overzicht van de whitepapers die er gratis voor klaar staan.
Ronald van Klooster is commercieel directeur Maxlead. Hij was key note spreker op het Tweewieler Retail Trends congres 2017. Bekijk hier de video van het congres.

Reageer op dit artikel