nieuws

Kom vandaag of morgen naar Vélovak

Ondernemen 483

U heeft nog twee dagen om de tweede editie van de nieuwe vakbeurs Vélovak te bezoeken. Vanmiddag om twee uur gaan de deuren van Evenementenhallen in Gorinchem weer open. Gisteren bezochten ongeveer 500 retailers de beurs. Beursmanager Mascha de Bruin is erg tevreden over de eerste dag.

Kom vandaag of morgen naar Vélovak
Bezoek het Tweewieler Kennistheater waar kennissessie worden gehouden over onder andere veilige accu-opslag, winkelinrichting en loopbaancoaching. Foto Tweewieler

“Vorig jaar hadden we over drie dagen Vélovak 300 bezoekers, toen met veel minder standhouders. Met nog 2 beursdagen te gaan, verwachten we nog veel meer bezoekers op deze b-to-b beurs”, geeft De Bruin aan. Op de beursvloer gisteren veel positieve reacties van retailers en standhouders. De beurs is overzichtelijk en sfeervol ingericht. Standhouders geven aan dat bezoekers ruim de tijd nemen en zeer geïnteresseerd zijn.

Kennissessies Tweewieler Kennistheater

In het Tweewieler Kennistheater worden meerdere kennissessies gehouden. Bert van Engelen van Juncker vertelt over de mogelijkheden voor winkel- en werkplaatinrichting. Jay Hijmering geeft tips over hoe je van een tevreden klant een loyale klant kunt maken. Kees Jansma van Presto houdt een inspirerend betoog over hoe je met een slimme winkelinrichting meer omzet kunt halen. Er is een sessie over loopbaancoaching van OOMT, opslag van lithium accu’s door Battery Safety Solutions en over technische kleding van Megmeister.

Openingstijden Vélovak

Vélovak is van zondag 9 september t/m dinsdag 11 september. Zondag is de beurs van 12.00 – 17.00 uur geopend, op maandag en dinsdag van 14.00 – 21.00 uur. Parkeren en drankjes zijn gratis. Bezoekers kunnen zich gratis inschrijven met een KvK-nummer. Meer informatie vind je op de website van Vélovak.

Test uw kennis

Het Tweewieler Theater wordt in samenwerking met uw vakblad Tweewieler georganiseerd. In het Tweewieler Theater kunt u meedoen aan een wedstrijd. Denkt u dat u blind een fietsonderdeel kunt herkennen? Test uw kennis dan in het Tweewieler Theater, doe mee met onze winactie en maak kans op een Sonos Play 1.Kom dus naar Tweewieler in het Tweewieler Theater tijdens de Vélovak.

Introductie-aanbieding abonnement Tweewieler

Bent u nog geen abonnee op ons vakblad? Profiteer dan van de introductie-aanbieding: een jaar lang Tweewieler voor € 99,-. Nieuwe abonnees ontvangen naast een gratis goodiebag* de meest recente editie van Tweewieler. Klik hier voor meer informatie.
*) zolang de voorraad strekt

Programma maandag 10 september

 • 15.00 – 15.30 uur:
  Alles over base layers voor top advies en geef het de aandacht die het verdiend – Jos Ruiterman – Megmeister
 • 15.30 – 16.00 uur:
  3 tips voor meer omzet met slimme winkelinrichting – Kees Jansma – Presto Company
 • 16.00 – 16.30 uur:
  Hoeveel spanning heeft jouw toekomst? – Tamara Jansen – OOMT
 • 17.00 – 17.30 uur:
  ‘Sales versus Service’: van klanttevredenheid naar klantloyaliteit! – Jay Hijmering – Salessucces
 • 17.30 – 18.00 uur:
  Lithium batterijen: veiligheid en voorzorg – Abner Abee – Battery Safety Solutions
 • 19.00 – 19.30 uur:
  Inspirerende sessie over de mogelijkheden omtrent winkel- en werkplaatsinrichting – Chiem de Winter / Anton Nijhuis / Mark Langenkamp / Bert van Engelen – Juncker Bike Parts
 • 19.30 – 20.00 uur:
  Van The Ride naar jouw winkelkassa – Carlo van Nistelrooy -The Ride / LtD Gravel Raid

Programma dinsdag 11 september

 • 15.00 – 15.30 uur:
  3 tips voor meer omzet met slimme winkelinrichting – Kees Jansma – Presto Company
 • 15.30 – 16.00 uur:
  Lithium batterijen: veiligheid en voorzorg – Abner Abee – Battery Safety Solutions
 • 16.00 – 16.30 uur:
  Inspirerende sessie over de mogelijkheden omtrent winkel- en werkplaatsinrichting – Chiem de Winter / Anton Nijhuis / Mark Langenkamp / Bert van Engelen – Juncker Bike Parts
 • 17.00 – 17.30 uur:
  ‘Sales versus Service’: van klanttevredenheid naar klantloyaliteit! – Jay Hijmering – Salessucces
 • 17.30 – 18.00 uur:
  Alles over base layers voor top advies en geef het de aandacht die het verdiend – Jos Ruiterman – Megmeister

Lees alles over Vélovak in het speciale Vélovak Dossier op tweewieler.nl.

 

Reageer op dit artikel