nieuws

Magura gaat serviceafhandeling zelf doen

Ondernemen 999

Magura handelt vanaf 1 september 2018 alle service- en garantieaanvragen zelf af in het servicecenter in Arnhem. De goede samenwerking met Juncker Bike Parts op het gebied van de serviceafhandeling is hiermee ten einde gekomen.

Magura gaat serviceafhandeling zelf doen

Magura streeft ernaar om leveringen binnen 24 uur (werkdagen) te doen en servicewerkzaamheden binnen 48 uur (werkdagen). De telefonische beschikbaarheid verloopt in de taal van het land.

Overgangsperiode

In goed overleg tussen Juncker Bike Parts is een overgangsperiode tot en met 1 september 2018 overeengekomen. Dit houdt in dat Juncker Bike Parts tot die tijd alle lopende serviceaanvragen zal behandelen en uitvoeren. Na 1 september behandelt Magura zelf alle service- en garantieaanvragen in het Service Center in Arnhem.

Trainingsaanbod uitgebreid

Omdat Magura op verschillende locaties in Europa gevestigd is, kan het bedrijf het trainingsaanbod nog verder uitbreiden. Kleine groepen kunnen na een individuele afspraak ook direct in de locaties deelnemen aan trainingen. Bovendien kiest Magura opnieuw voor een integraal Europese trainingstour aan het eind van het seizoen 2018. De data hiervoor maakt het bedrijf later dit jaar bekend.

Reageer op dit artikel