nieuws

Bobike biedt kinderen extra bescherming met GO-zitje

Onderdelen & Accessoires 1081

Bobike biedt kinderen extra bescherming met GO-zitje

Het thema veiligheid krijgt steeds meer prioriteit bij fietsers. Bobike haakt in op die trend met de Bobike GO. Dit is het nieuwste kinderzitje in de collectie. Dankzij de geïntegreerde, verhoogde bescherming van de kuip is het achterzitje extra veilig. De GO is speciaal voor de internationale markt ontwikkeld.

Sponsored content door Bobike/Verduin

Net als alle andere zitjes van Bobike heeft ook de GO een dubbelwandige kuip. Het slanke design in combinatie met de verhoogde bescherming maakt de GO een prettig te gebruiken fietszitje. De Bobike GO komt beschikbaar in vijf pastelkleuren en wordt uitgevoerd met een volledig nieuw bevestigingssysteem.

Integratie

De bevestiging voor de bagagedrager is geïntegreerd in het zitje en past op bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 millimeter en buisdiameters van 10 tot 16 millimeter. Er is geen gereedschap nodig om het zitje te monteren. Dat maakt de Bobike GO gebruiksvriendelijk voor ouders en verzorgers die het zitje op hun fiets willen bevestigen.

Ook framebevestiging

Als de fiets geen bagagedrager heeft, biedt de nieuwe framebevestiging uitkomst. Deze bevestiging is voorzien van een veiligheidshouder met groene indicatoren. Die geven een visueel signaal af, zodat ouders en verzorgers weten wanneer ze het achterzitje juist hebben bevestigd.
De nieuwe framebevestiging past op ronde en ovale zadelbuizen met een diameter van 28 tot 40 millimeter. De buislengte moet minimaal 105 millimeter lang zijn. Het handige aan de framebevestiging is dat het zitje in drie posities is te verschuiven, afhankelijk van de lengte van het kind of de maat van de fiets.

Meerdere kleuren

De eerste modellen zijn sinds eind maart leverbaar. De verkoopadviesprijs bedraagt 69,99 euro, ongeacht het type bevestiging waar fietsers voor kiezen. De Bobike GO is beschikbaar in verschillende kleuren: vanilla cupcake, macaron grey, lemon sorbet, marshmallow mint en cotton candy pink.

www.bobike.com

Grotere veiligheid

 • Versterkt, dubbelwandig zitje
 • Veiligheidsreflector
 • Stevige, Easy-Click sluiting
 • Groot voetbeschermingsgebied
 • Extra veiligheidsstrip rond het frame
 • Voldoet aan de EN14344-standaard

Meer comfort

 • Verstelbare voetsteunen, geen gereedschap nodig
 • Eenvoudig te verstellen veiligheidsgordel
 • Wordt volledig geassembleerd aangeboden en kan direct uit de doos gebruikt worden
 • In drie posities te plaatsen (bij framebevestiging), passend bij fietsmaat
 • Geen gereedschap nodig voor montage
Reageer op dit artikel