nieuws

Bontrager komt met nieuwe Circuit MIPS fietshelm

Onderdelen & Accessoires 934

Bontrager komt met nieuwe Circuit MIPS fietshelm
De nieuwe Bontrager Circuit MIPS biedt optimale bescherming, comfort en is geschikt voor accessoires als verlichting of een GoPro-camera.

Bontrager introduceert de nieuwe Circuit MPS (race)fietshelm. Hij is geschikt voor accessoires als verlichting of een GoPro-camera.

De nieuwe Circuit MIPS fietshelm van Bontrager biedt optimale hoofdbescherming. Daarnaast is het een veelzijdige helm, zegt Bontrager. De helm is voorzien van het Blendr-bevestigingssyteem. Daarmee zijn makkelijk accessoires te monteren, zoals verlichting van Bontrager of een GoPro-camera. Die accessoires laten zich op hun beurt dan weer makkelijker verkopen in combinatie met de helm, zo is de gedachte.

Hersenletsel voorkomen met MIPS fietshelm

In de eerste plaats is de Circuit MIPS fietshelm (advies verkoopprijs € 149,99) bedoeld als hoofdbescherming. MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System. Een systeem dat, zo zegt Bontrager, mede is ontwikkeld door hersenchirurgen. Doel van MIPS is de rotatiekrachten op de hersenen te verminderen die kunnen ontstaan bij en valpartij. Dat voorkomt mogelijk hersenletsel.

Bontrager verlichtingssets

Bontrager introduceert de nieuwe Circuit MPS (race)fietshelm. Hij is geschikt voor accessoires als verlichting of een GoPro-camera.

De perfecte verlichtingsset voor de Circuit MPS is de Bontrager ION 100 R en Flare R city.

Voor comfort is gezorgd met het Boaver-stelsysteem. Het Blendr-bevestigingssysteem maakt de helm als gezegd geschikt voor accessoires. Zoals de ION 100 R en Flare R city van Bontrager (advies verkoopprijs  € 74,99). Deze verlichtingsset biedt een geconcentreerde lichtbundel voor goed zicht. Het knipperpatroon wordt willekeurig onderbroken voor extra zichtbaarheid en het lichtbereik is extra groot. De compacte lichtset is via USB op te laden.

Reageer op dit artikel