nieuws

AGU exclusief verdeler Spinder bike carriers

Onderdelen & Accessoires

AGU exclusief verdeler Spinder bike carriers
AGU is met ingang van 1 januari 2015 de exclusieve verdeler van de fietsendragers van het merk Spinder bike carriers.

AGU is met ingang van 1 januari 2015 de exclusieve verdeler van de fietsendragers van het merk Spinder bike carriers. Naast Pro-User bike carriers is dit het tweede fietsendragermerk van Tradekar Benelux BV dat AGU in haar assortiment opneemt. AGU heeft de exclusieve rechten voor de tweewielerbranche in de Benelux.

AGU verkoopt al enkele jaren met succes fietsendragers van Pro-User bike carriers. De top-fietsendrager Pro-User Diamant is al twee maal verkozen tot Beste Koop. “Het is voor ons een logische stap om ervoor te kiezen beide merken via AGU te distribueren. AGU is een gewaardeerde naam binnen de fietsenbranche. Al meer dan vijf jaar hebben wij een nauwe samenwerking,” aldus Michel Ferwerda, managing director van Tradekar Benelux BV.

Spinder sponsor Amstel Gold Race 2015

In 2013 is Spinder bike carriers overgenomen door Tradekar Benelux BV en zijn er twee, vernieuwde, Spinder fietsendragers op de markt gebracht. In 2015 laat het merk opnieuw van zich horen. Ferwerda: “Spinder bike carriers zal één van de sponsoren worden van het grote wielerevenement Amstel Gold Race. Het doel is om de naamsbekendheid van Spinder verder uit te bouwen onder fietsende consumenten. De dealer zal hier ook van profiteren.”

Reageer op dit artikel