nieuws

Reflecterende fietskleding Bioracer PXL

Onderdelen & Accessoires

Reflecterende fietskleding Bioracer PXL
De Pixel stof kan ook bij de Bioracer teamcollectie met een gepersonaliseerde bedrukking geleverd worden.

Bioracer toont op de aankomende Bike MOTION de nieuwe wintercollectie 2015 die gemaakt is met inserts van reflecterende Pixel-stof, waardoor de kleding goed opvalt in het donker.

Naast de verschillende reflecterende inserts is de kleding uit deze collectie samengesteld uit goed isolerende en ventilerende stoffen. De nieuwste Pixel-stof is zowel toegepast in de Bioracer collectiekleding als bij gepersonaliseerde Bioracer teamkleding. In de 2014/2015 wintercollectie kleding zijn de Spitfire kledingstukken, met onder andere een wintervest, body, lange fietsbroek, arm- beenwarmer en helmmuts, die met de Pixel stoffen werden samengesteld. Interessant is dat bij de Bioracer teamcollectie de Pixel stof ook met een gepersonaliseerde bedrukking geleverd kan worden. Bioracer is op de Bike MOTION te zien in hal 11 stand F030.

Reageer op dit artikel