nieuws

Nieuwe commercieel directeur Hesling Products

Onderdelen & Accessoires

Nieuwe commercieel directeur Hesling Products

BERGHEM – Jeroen Linschoten (40) is per 1 oktober jl. begonnen als commercieel directeur bij Hesling Products BV. Hij volgt hiermee Patrick Ebbeling op, die naast zijn functie in de AGU Holding is toegetreden tot de directie van AGU BV .

BERGHEM – Jeroen Linschoten (40) is per 1 oktober jl. begonnen als commercieel directeur bij Hesling Products BV. Hij volgt hiermee Patrick Ebbeling op, die naast zijn functie in de AGU Holding is toegetreden tot de directie van AGU BV .

Jeroen Linschoten is in diverse managementfuncties werkzaam geweest in verschillende branches, waaronder zo’n negen jaar in de tweewielerbranche. “Hesling Products wil zijn sterke positie op het gebied van fietstassen, manden en kleding verder uitbouwen. Ik vind het een geweldige uitdaging om mijn bijdrage te mogen leveren aan de ambities van dit bedrijf”, aldus Jeroen. Hesling Products is onderdeel van de AGU Holding die verder bestaat uit de werkmaatschappijen AGU, Jacobsons en Van Megen Sports Group.

Reageer op dit artikel