nieuws

GripGrab

GripGrab is een zeer bekend merk in Noord-Europese landen zoals Denemarken en marktleider in de Scandinavische landen. Voorheen werd het gedistribueerd door Jacobsons, nu is er voor de Benelux een eigen vertegenwoordiger aangesteld, Arjen Tomas.

GripGrab is een zeer bekend merk in Noord-Europese landen zoals Denemarken en marktleider in de Scandinavische landen. Voorheen werd het gedistribueerd door Jacobsons, nu is er voor de Benelux een eigen vertegenwoordiger aangesteld, Arjen Tomas.

Ludiek is dat Arjen zijn (potentiële) dealers bezoekt per fiets! Gecombineerd met het openbaar vervoer gaat hij per fiets al zijn klanten af. Totaal zo’n 250 km per fiets per week!

De GripGrab lijn bestaat uit handschoenen, overschoenen, helmbanden en -balaclava’s en sokken. De producten worden in het hoge Noorden (Kopenhagen) ontwikkeld samen met fervente fietsers op alle niveaus. Een van de testrijders is bijvoorbeeld Roel Paulissen, die zijn 2e Marathon titel won met de race handschoenen van GripGrab.

Reageer op dit artikel