nieuws

Design spatborden

Onderdelen & Accessoires

Design spatborden

Lepper uit Dieren laat zien dat het vooruitstrevend is. Vanaf oktober dit jaar zijn ze ook begonnen met de productie van kunststof spatborden. Ook wordt veel gewerkt met een combinatie van het traditionele staal met kunststof.

Lepper uit Dieren laat zien dat het vooruitstrevend is. Vanaf oktober dit jaar zijn ze ook begonnen met de productie van kunststof spatborden. Ook wordt veel gewerkt met een combinatie van het traditionele staal met kunststof.

De resultaten mogen er zijn, spatborden met leuke hippe dessins, geprint in staal en kunststof. Bijvoorbeeld een grove structuur in de extra brede spatborden die speciaal zijn ontworpen voor Shopper-modellen.

Fraai detail is dan de spatlap van nubuckleer. Gemaakt uit de resten van het leer dat gebruikt wordt voor de nieuwe lijn nubuck leren zadels, en verkrijgbaar in allerlei kleurtjes!

Reageer op dit artikel