nieuws

Juiste energie tijdens warme dagen

Onderdelen & Accessoires

Juiste energie tijdens warme dagen

De zomer is eindelijk begonnen! De thermometers laten uitschieters van boven de 30 graden zien. Vooral tijdens de zomer is het van groot belang dat je voldoende drinkt. Zeker tijdens het sporten, of het nu tijdens het fietsen, hardlopen of wandelen is: De nieuwe Dextro Energy Carbo Mineral drink houdt je prestatie op pijl.

De zomer is eindelijk begonnen! De thermometers laten uitschieters van boven de 30 graden zien. Vooral tijdens de zomer is het van groot belang dat je voldoende drinkt. Zeker tijdens het sporten, of het nu tijdens het fietsen, hardlopen of wandelen is: De nieuwe Dextro Energy Carbo Mineral drink houdt je prestatie op pijl.

Vocht tekort leidt ertoe dat je mentale en fysieke prestaties dalen, een geringe dehydratie (2%) kan al leiden tot prestatieverlies van 20%! Het is dus belangrijk dat je al voor het begin van de inspanning een goede vochtbalans hebt en die ook houdt. Een goed advies om dit te bereiken is: 1 tot 2 uur voor de inspanning 200 tot 400 ml vocht gebruiken.
 
Voor een maximale prestatie zou het vochtverlies zo snel mogelijk moeten worden aangevuld. Drie factoren belemmeren dit echter: het dorstgevoel is verminderd, de tijd om te drinken is beperkt, de activiteit van de maag is vertraagd. Voor een deel kan dit probleem opgelost worden door te drinken vóórdat je dorst krijgt. Omwille van de smaak en omdat er naast een vochtbehoefte ook een koolhydraatbehoefte is, is een drank met koolhydraten aan te bevelen.
 
De Dextro Energy Carbo Mineral drink is als hypotone drank (lage concentratie, daardoor snel en makkelijk te verwerken door de maag) de beste oplossing. Dextro Carbo Mineral Drink is een prestatiebevorderende energie-elektrolyt drank met een werkzame energie formule voor gebruik voor en tijdens het sporten. Het hypotone recept garandeert snelle opname in het bloed en het lichaam. De mineraalstoffen magnesium, natrium en kalium ondersteunen de spierfunctie en de vochtregulering. De Carbo Mineral Drink is verkrijgbaar in twee smaken, Fruit Mix en Red Orange geleverd in een zakje van 56 gram, precies genoeg voor één 750ML bidon.

Reageer op dit artikel