Whitepapers

Whitepaper Grip op je Tweewielerwinkel trainingen

Home 4516

In deze Whitepaper vindt u de verslagen van de 6-daagse training in 2015 van Grip op je Tweewielerwinkel, die door Tweewieler georganiseerd werd voor Shimano Benelux BV. Hoe haal ik meer rendement uit mijn tweewielerwinkel? Die vraag staat centraal in deze training, die ook dit jaar weer gehouden wordt. Grip op je Tweewielerwinkel is een opleidingstraject dat concrete handvatten […]

Whitepaper Grip op je Tweewielerwinkel trainingen
De artikelen van Grip op je Tweewielerwinkel 2014-2015 zijn gebundeld, om op een makkelijke manier informatie en tips te vinden bij de behandelde thema’s.

In deze Whitepaper vindt u de verslagen van de 6-daagse training in 2015 van Grip op je Tweewielerwinkel, die door Tweewieler georganiseerd werd voor Shimano Benelux BV. Hoe haal ik meer rendement uit mijn tweewielerwinkel? Die vraag staat centraal in deze training, die ook dit jaar weer gehouden wordt. Grip op je Tweewielerwinkel is een opleidingstraject dat concrete handvatten biedt om uw tweewielerwinkel verder te ontwikkelen.

Download gratis deze whitepaper

Reageer op dit artikel