fotoreportage

Winnaars Tweewielerwinkel van het Jaar in beeld

Home 2879

Winnaars Tweewielerwinkel van het Jaar in beeld
Foto Herbert Wiggerman

De Gemeentewinnaars in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 kregen deze week de oorkondes toegestuurd. Op Facebook en Instagram zagen we diverse foto’s voorbijkomen van trotse winnaars. Tijdens de landelijke uitreiking op 4 maart waar Minne Sport tot overall winnaar in de verkiezing is gekozen, konden Gemeentewinnaars en Provinciewinnaars met hun oorkonde op de foto.

Een aantal Gemeente- en Provinciewinnaars lieten zich samen met hoofdredacteur Annemarie Visser op de foto zetten, anderen gingen met partner, team of kinderen op de foto. Allemaal super trots op hun titel. Zoals ook Annemarie Bestebreurtje en Annemieke Berkman van Besteman Tweewielers in Gouda. Zij vieren dit jaar hun 5-jarig bestaan: “Het was voor ons dus wel heel leuk om nu verkozen te worden tot beste winkel van Gouda. Er zitten hier behoorlijk wat winkels die groter zijn en meer mogelijkheden hebben om aandacht te vragen voor de verkiezing. Dan is het extra leuk dat je deze waardering krijgt van klanten.” Op de Facebook-pagina van Besteman besteden de dames aandacht aan hun titel. “Klanten komen speciaal om ons te feliciteren, op de schermen hier in het winkelcentrum is onze titel te zien en we hebben al een stukje in de krant gehad. Mooi dat dit in ons jubileumjaar gebeurt.”

Besteman Tweewielers

Wielerservice Groenenberg

Ook Carola Groenenberg van Wielerservice Groenenberg in Eethen is blij met de extra reclame voor hun winkel. “We hebben klanten via social media gevraagd op ons te stemmen. De door de redactie toegestuurde link waar klanten op konden stemmen, werkte daarbij ideaal. Die hebben we gedeeld op Facebook en Instagram.” Carola kwam met man en kinderen naar de uitreiking. “Het was mooi om de filmpjes van de verschillende Provinciewinnaars te zien. Leuk om even bij iedere winkel binnen te kijken.”

Wielerservice Groenenberg

Wielerservice Groenenberg

Bike Store Breskens

Stefan Kamp van Bike Store Breskens is ook een van de Gemeentewinnaars die in de Jaarbeurs in Utrecht met hoofdredacteur Annemarie Visser op de foto ging. Hij behaalde de titel in het eerste jaar dat hij geopend is. Hij heeft actief stemmers geworven in zijn vriendengroep, op social media en via een mailing aan zijn klantenbestand. Hij is vastbesloten om volgend jaar weer mee te doen: “Maar dan ga ik ook wat meer van jullie promotiemateriaal gebruiken. Dat heb ik dit jaar niet gedaan. Volgend jaar wil ik in ieder geval posters en flyers inzetten. Mijn doel is om volgend jaar Provinciewinnaar te worden!”

Bekijk de fotoreportage hieronder. De foto’s hieronder zijn op volledige schermgrootte te zien door op het full screen icoontje rechtsonder in de foto’s te klikken. Fotograaf is Herbert Wiggerman

 

Foto's

Reageer op dit artikel