fotoreportage

FOTOREPORTAGE: Provinciewinnaars in het zonnetje

Home

Niet alleen de winnaar van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 werd maandag 3 april in het zonnetje gezet, ook alle Provinciewinnaars kwamen op het podium. Presentator Tom van ’t Hek stelde hen inhoudelijke vragen, gevold door een fotomoment met oorkonde, beker en bloemen. Hieronder ziet u alle trotse winnaars.

FOTOREPORTAGE: Provinciewinnaars in het zonnetje
Alle provinciewinnaars Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 op het podium. Onderaan het bericht staan de trotse winnaars. Foto Koos Groenewold

De Provinciewinnaars vertelden op het podium waarom zij succesvol zijn met hun winkel. Ook gaven ze aan enthousiast te zijn voor de nieuwe opzet van de verkiezing, omdat dit voor hen tot een prettig contact met veel klanten heeft geleid en ze heel veel enthousiaste reacties hebben gekregen. Al met al een positieve aftrap voor het verkoopseizoen 2017.
Klik op het blauwe blokje rechts naast de foto hieronder voor de overige foto’s.

Reageer op dit artikel