nieuws

Nu drie jaar garantie op motor AGM scooters

Gemotoriseerd

Nu drie jaar garantie op motor AGM scooters
Drie jaar garantie op scootermotoren bij AGM.

AGM geeft nu drie jaar garantie op de scootermotoren. Bij aankoop van een AGM scooter ontvangt men standaard 1 jaar garantie tot maximaal 6.000 kilometer, en daarbij geeft AGM op het motorblok drie jaar garantie met een maximum van 12.000 km.

Voor de garantie van 1 en 3 jaar jaar gelden natuurlijk wel bepaalde voorwaarden. Fabrieksgarantie wordt alleen gegeven op de onderdelen en als de scooter in onderhoud is bij een erkende AGM-dealer. De onderdelen zullen onder garantie worden geleverd. Het arbeidsloon is voor eigen rekening van de klant, tenzij anders met uw agm dealer overeengekomen.

De garantie wordt alleen aan de eerste eigenaar gegeven mits alle onderhoudsbeurten correct en bij de AGM-dealer zijn uitgevoerd. De onderhoudsbeurten moeten in het door de AGM-dealer aangeleverde onderhoudsboek worden aangetoond.

De garantie die gegeven wordt op het motorblok zal alleen op de onderstaande slijtvaste onderdelen gelden en is alleen van toepassing op fabrieksfouten en op de niet slijtagegevoelige onderdelen.

Reageer op dit artikel