fotoreportage

Fotoreportage boek geschiedenis bromfiets

Gemotoriseerd 2066

Fotoreportage boek geschiedenis bromfiets
Ook de familie Overmars heeft een prachtige collectie brommers. v.l.n.r. Marc, Edwin, vader Ben.

Bij het verschijnen van het boek ‘Een geschiedenis van de verschoppeling van de weg, De Bromfiets 1948-2015’: over de geschiedenis van de bromfiets ontving de redactie diverse historische foto’s. Die willen we u niet onthouden. In deze fotoreportage ziet u foto’s van Solex, Puch Sparta, Kreidler, mooie vakantiefoto’s van vroeger, en covers van het blad Bromfiets met celebrities op de voorplaat als Brigitte Bardot en Johnny Hallyday.

‘Een geschiedenis van de verschoppeling van de weg, De Bromfiets 1948-2015’  gaat over de invloed van de bromfiets op onze samenleving. Het boek is geschreven door Drs. Jacob van den BCover 01erg en uitgegeven door het tijdschrift ‘Bromfiets’ dat voor het eerst verscheen in 1950. Het blad viert een soort 40-jarig jubileum. ‘Bromfiets’ werd van 1950 t/m 1969 twintig jaar lang uitgegeven door uitgeverij Motor in Den Haag.

Infomatie boek

Titel: Bromfiets 1949-2015. Een geschiedenis van de verschoppeling van de weg
ISBN: 978-90-807473-7-1 Harde omslag, 140 pagina’s, met voorwoord van Maarten van Rossem
Uitgever: Bromfiets /Target Press. Prijs € 12.-
Verkrijgbaar bij de webwinkel van www.bromfiets.nl en op oldtimer bromfietsbeurzen.

Lees het complete artikel over het boek in de komende editie van Tweewieler, of in hetDigitale Tweewieler magazine.

Reageer op dit artikel