video

VIDEO: Giant introduceert e-mtb

Fietsen 1493

Giant heeft tijdens een internationaal media event in Oostenrijk een complete lijn e-bikes geïntroduceerd. Kern van de 6 nieuwe modellen is Giant’s Hybrid Cycling Technology (HCT) die een volgende stap vertegenwoordigd qua prestaties, geïntegreerd design, actieradius en een innovatieve oplaadfunctionaliteit. HCT zit ook op de Giant Full-E+ e-mtb.

VIDEO: Giant introduceert e-mtb
Giant Full-E+ 0 SX. Foto's Giant

De modellijnen waarop de HCT wordt toegepast, zijn: Quick-E+, Prime-E+, Road-E+, Explore-E+, Dirt-E+ en Full-E+. Hybrid Cycling Technology is een systeem dat is ontwikkeld door Giant. Het combineert op een organische wijze elektrische aandrijving met de menselijke aandrijving. Daardoor ontstaat er een zeer efficiënte en krachtige natuurlijke elektrisch ondersteunde fietsbeleving. Juist de combinatie van elektrische en menselijke aandrijving maakt de nieuwe met HCT uitgeruste Giant fietsen anders dan andere e-bikes.

Aandrijving nieuwe Giant modellen: SyncDrive van Yamaha

Het middenmotorsysteem van de Hybrid Cycling Technology is de Yamaha SyncDrive. Deze heeft een PedalPlus 4 sensor en een geïntegreerde EnergyPak lithium-ion accu. Door deze sensor en accu wordt de actieradius vergoot. De RideControl functionaliteit biedt 3 standen in de ondersteuning.

Video’s Giant Road-E+ en Full-E+

Bekijk hier de video van Full-E+

Hieronder vindt u de video van de Road-E+

Video

https://youtube.com/watch?v=EBd_rND7n2A%22+frameborder%3D%220%22+allowfullscreen%3E%3C&autohide=1
Reageer op dit artikel