nieuws

Mail ons uw e-bike nieuws

Fietsen 1630

Mail ons uw e-bike nieuws
Stuur ons uw nieuws op het gebied van e-mobility uiterlijk vrijdag 1 december a.s. Foto QWIC

In het decembernummer van Tweewieler besteedt de redactie speciale aandacht aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mobility. Daarbij wordt ook een overzicht geplaatst van de nieuwste e-bike modellen, accessoires en onderdelen.

Heeft u een product dat goed zou passen in het thema E-mobility? Stuur ons dan een tekst van ongeveer 150 woorden met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 1 MB en opgeslagen als jpg-bestand.

Deadline voor inzenden

De deadline voor het insturen van nieuws is vrijdag 1 december 2017. U kunt uw nieuws sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Thema E-mobility’.

Reageer op dit artikel